Spaghettimet gedroogde tomaat en tonijn.

Spaghettimet gedroogde tomaat en tonijn.

Spaghettimet gedroogde tomaat en tonijn.

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

250 gr groene spaghetti
zout, peper
125 gr gedroogde tomaten op olie
1 blikje tonijn op olie (200 gr)
1/8 liter slagroom
50-75 gr geraspte oude kaas

Bereiden



Kook de spaghetti in ruim kokend water met zout beetgaar.
Pureer de gedroogde tomaten met de aanhangende olie in een footprosecoor
of snipper ze zo fijn mogelijk.
Giet de tonijn af en verdeel de vis in stukjes.
Laat de spaghetti in een vergiet uitlekken en doe hem direct terug in de nog
hete pan.
roer er de gepureerde tomaten, de stukjes tonijn en de slagroom door en laat
alles op middelhoog vuur al roerend door en door warm worden.
Breng het gerecht op smaak met zout en peper en geef de kaas er apart bij.
Lekker met een salade.


Bron/inzender:

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus